Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Productcategorie

Amorfe en nanokristallijne schakelende voeding Hoogvermogen Inductor Gemeenschappelijke modus Inductor Stroomtransformator

Amorfe en nanokristallijne schakelende voeding Hoogvermogen Inductor Gemeenschappelijke modus Inductor Stroomtransformator

Amorfe en nanokristallijne schakelende voeding high power inductor common mode inductor power transformator Productdetails Het wordt toegepast op alle soorten stroomtoevoer. Magnetische eigenschappen van Microcrystalline Alloy common mode inductors Verzadiging magnetische inductie-intensiteit Bs (T) 1.25 ...

Amorfe en nanokristallijne schakelende voeding high power inductor common mode inductor vermogenstransformator

Productdetails


nanocrystayline induct .jpgnanocrystayline induct common mode choke01 .jpgnanocrystayline induct common mode choke .jpg

Het wordt toegepast op alle soorten stroomvoorziening.

Magnetische eigenschappen van Microcrystalline Alloy common mode inductors


Verzadiging magnetische inductie-intensiteit Bs (T) 1.25

Initiële permeabiliteit I (Gs / Oe). 8 * 104

Maximale permeabiliteit m (Gs / Oe). 20 * 104

Coërciviteit Hc (A / m) <>

Curietemperatuur Tc (c) 560

Kristallisatietemperatuur Tx (c) 500

Saturatie magnetostrictiecoëfficiënt lambda s <2 *="" 10-6="">

Continue werktemperatuur -50 ~ 130

Residuele magnetische inductie-intensiteit Br (T) 0,5 ~ 0,8

IJzerverlies P (20 kHz, 0,5 T), (W / kg) "25

IJzerverlies P (100 kHz, 0.2T), (W / kg) "70

De veranderingssnelheid van ijzerverlies is P (-50 ~ 125 ° C) (15%).


Amorfe legering is een nieuw type legeringsmateriaal dat in de jaren 70 werd uitgevonden. Het is een soort amorfe legering met de kenmerken van korteafstandsordening en langeafstandsstoornis bij atomaire ordening en combinatie. Het vloeibare metaal wordt direct gekoeld door de internationale geavanceerde superdovingtechnologie met een koelsnelheid van 1 * 106 c / s om een solide dunne strip te vormen met een dikte van 0,02 mm tot 0,04 mm. Microstructuur heeft niet de kristalstructuur van traditionele metalen materialen, dus het heeft verschillende eigenschappen van traditionele materialen, zoals uitstekende zachtmagnetische eigenschappen, corrosiebestendigheid, slijtvastheid, hoge hardheid, hoge sterkte, hoge weerstand enzovoort. Vanwege de uitstekende prestaties en het eenvoudige productieproces, is het sinds de jaren tachtig de focus geworden van onderzoek, ontwikkeling en toepassing op het gebied van materiaalwetenschap in binnen- en buitenland. Het ontwikkelt niet alleen zachte magnetische materialen voor de elektronische industrie, maar ontwikkelt ook legeringen voor andere toepassingen, zoals soldeermaterialen, katalysatoren, structurele materialen, enzovoort. Eind jaren tachtig ontwikkelden materiaalgeleerden nanokristallijne zacht-magnetische legeringen op basis van amorfe materialen, die betere zachtmagnetische eigenschappen hebben.


Kenmerken van de amorfe inductor met common mode:


EMC common-mode inductorfilters zijn gemaakt van op ijzer gebaseerde nanokristallen (ultrafijne kristallen) om EMC common-mode inductor-filterijzerkernen te vormen, die de kenmerken hebben van hoge verzadigingsmagnetische inductie, hoge permeabiliteit, hoge inductantie, goede frequentiekarakteristieken en goede temperatuur stabiliteit (kan lange tijd worden gebruikt in het temperatuurbereik van - 50 ~ 130 ° C). Het is geschikt voor EMC-interferentiefiltering in gewone modus en bescherming van elektronische precisie-apparatuur in een elektriciteitsnet en verschillende stroombronnen.


Toepassingsgebied:


De common-mode smoorspoel smoorspoel is een belangrijk onderdeel van schakelende voeding, frequentieomvormer, UPS-voeding enzovoort. Zijn werkingsprincipe: wanneer de werkende stroom door twee windende tegenovergestelde rollen vloeit, worden twee tegenwerkende magnetische velden H1 en H2 geproduceerd. Op dit moment wordt de werkstroom voornamelijk gedempt door de ohmse weerstand van de spoel en de kleine lekinductantie met een verwaarloosbare werkfrequentie. Als er een stoorsignaal door de spoel stroomt, heeft de spoel een hoge impedantie, waardoor een sterk dempend effect wordt verkregen om het stoorsignaal te verzwakken.

Common-mode inductantie en spike suppressor zijn beide kleine signaal werkomstandigheden, vereisen dat hoe groter de inductantie, hoe beter, de inductantie L is evenredig met de effectieve permeabiliteit mu e, dezelfde specificaties van ijzeren kern, hoe hoger de mu e, hoe groter de L. Daarom kan de grootte van de inductiekern met common-mode aanzienlijk worden verminderd door ultrafijne korrelige legeringsmaterialen te gebruiken, in het bijzonder voor de common-mode inductiekern onder omstandigheden van hoge stroom en hoge energie. Het heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding en kan de ferrietring vervangen. In het algemeen is de effectieve permeabiliteit van deze ferrieten ongeveer 10.000, terwijl de effectieve permeabiliteit van ultrafijne korrelige legeringen ongeveer 80-100.000 is. Onder dezelfde inductie is de grootte van de laatste kern slechts 1/8 - 1/10 van de eerste en het verschil in eenheidvalentie tussen de twee is ongeveer 4-5 maal. Vanzelfsprekend zijn de ultrafijnkorrelige legeringen competitiever. Bijvoorbeeld een militaire driefasige stroomvoorziening, werkstroom 100A, een ultrafijne kristallen legeringskern van 130 90 30 mm om vier 130 70 50 ferrietkern met hoge prestaties te vervangen.


Spike Suppressor is een veelgebruikt anti-geluid interferentie apparaat in schakelende voeding. De spoel in dit apparaat is klein en heeft een grote inductantie. Het vereist een hoge permeabiliteit van magnetisch kernmateriaal. In het verleden werd op Co gebaseerde amorfe legering gebruikt om dit soort kleine inductantie-inrichting te vervaardigen. Vanwege het hoge gehalte aan Co, de hoge prijs en de moeilijkheidsgraad van de toepassing, is het nu moeilijk om ultrafijn kristallint te gebruiken. In plaats van een op Co gebaseerde amorfe legering, zorgt het maken van dit soort kleine ijzeren kern van de kleine inductantieserie voor een aanzienlijke vermindering van de kosten.


In vergelijking met ferrietinductors zijn de voordelen van amorfe smoorspoelen:


(1) vanwege het lage stroomverbruik van op Fe gebaseerde nanokristallijne legeringen, mag de magnetische werkdichtheid hoger zijn dan 200 mT. Met de afname van de kernsectie en het volume, het aantal spoelwindingen, zal de hoeveelheid koper en ijzer die wordt gebruikt in elektronische transformatoren met gemiddelde en hoge frequentie worden verminderd en zullen de totale kosten worden verlaagd.


Hot Tags: amorfe en nanokristallijne schakelende voeding high power inductor common mode inductor power transformer, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, hoge kwaliteit, producten
Verwante producten
I want to leave a message
Neem contact op met ons
Adres: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefoon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mail:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: