Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Categories
Huis > Nieuws > Inhoud

Hoe te bouwen van het bedrijfsteam

Hoe te bouwen van het bedrijfsteam?

Wij denken dat de oprichting van het team en goed of slecht, niet iemands vermogen is afhankelijk van de grootte, willen vertrouwen op ieders kracht en alle mensen in de geest van solidariteit en samenwerking aan infectie, we zorg over elkaar in een team, team, we moet actief prestaties binnen ons team, laat ze weten dat we de beste zijn! Enige keuze klopt, kozen we voor de rijkdom die wij zou beter zijn geweest, laten we gaan besmetten alle morgen is een goede zaak, hoop dat we vanaf het begin!! Wat is er gebeurd om me heen maken me gevoel zeer diep, familie, vrienden, de realiteit van de moderne samenleving, zijn mensen dus, de verleiding om mensen geld geven is te groot, dus we leren moeten om beter, te communiceren en de beste communicatie alleen hart en hart praten een succes was! Om eerlijk te zijn, geloof ik dat niemand zal niet aan u! Succes voor ons! Leren te tolereren, leren om te vergeven, hard leren, leren om te betalen... Terugkeer datum is niet veel!

Hier is rijk en hun veralgemeningen van het opzetten van een team van zes beweegt, de hoop kunt u team samenstellen (omdat rijkdom mijn beheer vermogen zich te richten op marketing, dus de oplossing krijgt meer naar het marketingteam van toepassing):

▶ grootte: ervoor zorgen dat elk team lidnummer minder dan 12 personen, om te controleren.

vaardigheden: zorgen ervoor dat sommige leden van het team de volgende capaciteiten: technische expertise, probleemoplossen en besluitvorming macht, interpersoonlijke capaciteit.

rol: op basis van de westerse managementtheorie, de beste teamleden hebben de volgende negen tekens (als het klein is, kan een persoon hebben een verscheidenheid van rollen): de Schepper, facilitator, beoordelaars, organisatoren, makers, controllers, handhaven, adviseur en contact.

▶ goal: gebaseerd op de principes van slim om specifieke team doelen.

verantwoordelijkheden: ter verduidelijking van de verantwoordelijkheden van elk teamlid.

beoordeling: beoordelingssysteem van prestaties die zijn ontworpen voor de theeNeem contact op met ons
Adres: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefoon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mail:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: