Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Categories
Huis > Nieuws > Inhoud

Switching Power Supply transformator

Switching power supply transformator

Switching power supply transformator is de schakelaar buis macht transformator, naast de gewone transformator voltage omzetfunctie in het circuit, ook toegetreden tot zowel de isolatie isolatie en de functie van de overdracht van macht gebruikte voeding ter gelegenheid van hoogfrequente circuit.role over te schakelen

Switch macht transformator leveren en schakelaartype buis vormen samen een zelf enthousiast blokkeren oscillator (of hij), dus de input dc spanning van een hoogfrequent puls spanning.

Energie overdracht en conversie effect. In het flyback type circuit, wanneer de switch tube geleiding, kan transformator bekeerlingen elektrische energie in het magnetisch veld worden opgeslagen, wanneer de schakelaar pijp-licht-donkerscheiding wordt vrijgegeven. In normale schok type schakeling, wanneer de switch tube geleiding, de ingangsspanning leveren rechtstreeks aan de belasting en de energie opgeslagen in de energie-opslag smoorspoelen. Wanneer de switch cut-off pijp en vervolgens blijven laden zal overdracht plaatsvinden door energie-opslag spoelen.

De input dc spanning in alle soorten van lage pressure.classification

Macht levering transformator een- en tweepersoonskamers schok excitatie centraletype switching power supply transformator schakelaar voedingstransformatoren, de werkingsprincipe en de structuur van de twee soorten van switching power supply transformator is niet hetzelfde. Één IP-switch macht transformator is de ingangsspanning van één puls, en het wijst ook excitatie spanning output; En dubbele room type transformator input netspanningsvoltage schakelen is bipolaire pols, algemene is bipolaire puls spanning uitgang.

Karakteristiek parametersVoltage verhouding: verwijst naar de primaire spanning van de transformator en de verhouding van secundaire spanning.

DC weerstand: koper weerstand.

Efficiëntie: de uitgang/ingang macht * 100 [%]

Isolatieweerstand: tussen trafo's wikkeling en de isolatie tussen het vermogen van de kern.

De elektrische kracht: transformator binnen 1 seconde of 1 minuut kan weerstaan de voorgeschreven spanningsniveaus.

compositionThe belangrijkste materiaal van schakelaar macht levering transformator magnetisch materiaal, dirigent materiaal en isolatiemateriaal is de kern van de transformator over te schakelen.

Magnetische materialen: schakelaar transformator gebruikt voor zacht magnetische ferriet magnetische materialen, volgens haar samenstelling en toepassing van frequentie kan worden onderverdeeld in twee categorieën, en NiZn MnZn afdeling. De eerste heeft een hoge permeabiliteit en hoge verzadiging magnetische inductie, de tussenliggende frequentie en lage frequentiebereik met weinig verlies. De vorm van de magnetische kern, zoals EI type, type E, EG, enz

Skelet materialen: schakelaar transformator skelet is verschillend van algemene transformator skelet, zoals goed de spoel isolatie en naslagwerken in huis, ook verbinden zich ertoe de installatie van de transformator bevestigd en positionering, zodat een skelet materialen naast voldoen aan de vereisten voor isolatie, heeft eveneens de aanzienlijke treksterkte, op hetzelfde moment wilt overnemen van de pin lassen hittebestendig , skeleton materiële thermische vervorming temperatuur hoger dan 200 ℃, het materiaal moet voldoen aan brandvertrager, en moet ook worden goede verwerkbaarheid, gemakkelijke verwerking in verschillende vormen.

Detectiemethode

1, door te kijken naar het uiterlijk van de transformator om te controleren of ze duidelijk anomalie. Breuk, zoals of de spoel draad lassen, isolatiemateriaal of hebben sear, core bevestiging schroef losdraaien, silicium staal vel rustily, kronkelende spoel om te zien of er lekkage, enz.

2, isolatie test. Met multimeter R x 10 k meten kern en de primaire, respectievelijk, en de secundaire, primaire en secundaire, core elektrostatische beschermend laag en de zoom tussen het secundaire en secundaire kronkelende verzet, multimeter aanwijzer positie moet verwijst naar het oneindige. Anders, de transformator isolatie prestaties.

3, coil in- en uitschakelen. Zet een multimeter R x 1 blok, tests, als een kronkelende weerstand tot in het oneindige, verklaren de ontbinding is open stroomkring schuld.

4, de primaire en secundaire spoel discriminant. Macht transformator en secundaire primaire pin pin zijn over het algemeen uit de zijkanten, respectievelijk, en primaire wikkeling, 220 v secundaire wikkelingen gemarkeerd zijn gewaardeerd spanning waarde, zoals 15 v, 24 v, 35 v. Volgens deze merken voor identificatie.

Neem contact op met ons
Adres: NO.21 Dongyi Road .Xi'an Shaanxi PRChina.
Telefoon: +86-29-85401274
 Fax:86-29-85401274
 E-mail:sales@gsmagnetics.com
Shaanxi Gold-Stone Electronics Co, Ltd
Share: